Nákupný košík je prázdny.

0 položiek
Spolu:
0,00 €
Vstúpiť
0 položiek (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 položiek) vstúpiť do košíka
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ochrana osobných údajov

Úvod Info Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.alismoda.sk, spoločnosť ABC GAME  s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

 

Vaše osobné údaje sú použité na podporu zákazníckeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou ABC GAME s.r.o.

 

Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov. 

Údaje zbierame od svojich klientov viacerými spôsobmi - pri registrácii, pri prihlásení k odberu noviniek alebo pri objednávke. Ide hlavne o meno a priezvisko zákazníka, fakturačnú a dodaciu adresa, telefónny a e-mailový kontakt, príp.bankový účet. Pri každom kroku sa spoločnosť ABC GAME s.r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

 

Osobné údaje sú v prvom rade využívané

 

  • na elektronické vybavenie objednávky
  • realizáciu dodávky
  • zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami.
  • na marketingové účely ABC GAME s.r.o. 

 

Spoločnosť ABC GAME s.r.o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky.

 

Aktuálny zoznam týchto subjektov je nasledujúci:

  • Slovenská pošta, a.s., so sídlom Partizánska cesta 9, 975 99  Banská Bystrica, IČO: 36 631 124, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sa, Vložka č.: 803/S.

 

Možnosti odstránenia alebo zmeny osobných údajov

 


 

Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na e-mail shop@alismoda.sk

 

Zároveň, na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť ABC GAME s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

 

 

 

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov /odstránenie emailu z databázy/

 

 

 

  1. v každej novinkovej správe nájdete odkaz na zrušiť zasielania noviniek, po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. pošlite žiadosť na email shop@alismoda.sk a váš email bude vyradený z databázy

Cookies

Naše webové stránky www.denato.sk používajú tzv. Cookies. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači / zariadení a používajú sa vo vašom prehliadači s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na www.alismoda.sk. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných údajov a ani ich neposkytujeme tretím stranám. 

 

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

Kontakt Info

  Predajňa

  shop@alismoda.sk

  0908 684 961 


          

Copyright 2017 - 2019 © ALIS MÓDA